dimarts, 7 de febrer del 2017

Quina sorpresa!

A vegades pens que ningú llegeix aquest bloc. I adesiara, sorpresa!. 61 visites en un dia!. Només desig que pugui ser útil el contingut de la pàgina, al menys, per adquirir coneixements, cultura i ser persones més curioses i creatives.
És fonamental escoltar les nostres inquietuds personals, per no caure en la desidia DESÍDIA f.
Manca d'activitat per negligència o incúria (dcvb.iec.cat). Tots i totes tenim dins un geni creatiu, una persona que pot expressar el millor d'ella mateixa a través de l'escriptura, la música, la pintura, l'escultura, el disseny, la fotografia, el video, el pensament...Internet és una font més per recollir idees, però també per expressar-les. A què esperes?. Agafa un llapis, un boli, un pentagrama, una càmara...i... Acció!
El teu món interior vol sortir a tot color per contar-li al món que tens pensament propi, que fas crítica del que et sembla injust o inhumà, i que no et conformes amb la societat en què vius, que vols posar el teu gra d'arena per canviar el borreguisme, que ets intel·lectual, llegeixes, t'informes, contrastes fonts, penses, penses coherent i ho reflecteixes en l'actitud, i utilitzes els mitjans possibles per expressar-ho. Perquè ser lliure és pensar amb criteri.
Bona setmana!
Imatge: Pinterest



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada