dissabte, 22 de gener del 2011

SPEED PAINTING-Fabrini Art

L'speed painting és una tècnica pictòrica molt precisa que des de fa uns anys està molt de moda. A internet hi ha quantitat d'informació sobre aquesta forma de pintar i moltíssims de videos il·lustratius a través dels quals ens feim una idea millor de la tècnica.
L'objectiu és pintar amb molta rapidesa i aconseguir imatges d'una qualitat excel·lent, però amb la meitat de temps de l'habitual. T'imagines pintar així de ràpid?. Fes un càlcul de les hores que dedicam a fer temperes a classe per fer un sol treball i ara mira aquests videos, i aquests enllaços...

FABRINI ART (pàgina web del treball de Fabrini)



FABRINI VIDEO

Et convid a reflexionar sobre el següent:

Indubtablement, l'speed painting és una tècnica depurada i molt costosa d'assolir (es necessiten moltes hores de pràctica per arribar a aconseguir aquesta habilitat). Vivim en un món on tot va de pressa, tant que quan ens anam a dormir, gairebé ens dona la sensació de no haver tengut temps per a fer quasi res. Pintar és una tasca laboriosa que requereix temps, reflexió i molta paciència. Pensa amb el plaer de pintar. Què significa això?. Quins són els elements que formen part del plaer de pintar?. Pot respondre la tècnica speed painting al concepte de pintar per plaer?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada