dimecres, 15 de juny del 2011

TOT I QUE JA ESTEIM ENTRANT AL PERÍODE VACACIONAL...

i totes i tots tenim moltíssimes ganes de vacances...aquest blog seguirà donant guerra sobre curiositats, exposicions, imatges suggerents i artistassos que conèixer.

PEL·LÍCULA INTERESSANT EN CARTELERA: Midnight in Paris (Woody Allen). Si vos voleu submergir al Paris de principis del segle XX i conèixer als artistes més famosos de l'època, no dubteu en anar a veure aquest film, que a més, cuida molt el seu llenguatge visual.

PRÒXIM EVENT ARTÍSTIC: Palma Photo. 16 de juny a les 20h (és a dir demà). Les galeries i museus cel·lebren una nit dedicada a la fotografia, on podreu passejar per tota Palma i descobrir els fotògrafs més punters. No perdrer-se l'exposició del famós "Steve McCurry" al Casal Solleric i admirar la imatge de National Geographic que va donar la volta al món! (i ja de pas veure a Fernando Vicente!!!!).

PRÒXIM FESTIVAL JOVE: CREACTION III: Calvià. 24 i 25 de juny, concerts de Duo Kie i Def con Dos. A més podreu gaudir i participar de concurs de graffiti, exposició de cotxes tunning, zona d'Art, futbol i bàsquet 3x3, zona friki, capoeira, break i zona d'informació. Més info a http://www.calvia.com/cultura

Mirau si hi ha coses per a disfrutar!
Ah!i el dia 22 de juny és el dia límit per a entregar Art Jove!!!!

Que l'Art vos acompanyi sempre.

FINAL FANTASY X, SUTEKI DA NE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada