divendres, 16 de setembre del 2011

INICI DE CURS+NIT DE L'ART: cita doble!

Hem iniciat el curs 2011/12 amb molta força i ganes d'aprendre molt sobre Art. Hem començat parlant del llenguatge visual a 3r d'ESO, i del concepte d'Art a 4rt. Hem creat la nostra pròpia definició , que tendrem present al llarg del curs. A més, hem establert les qualitats que hauria de tenir l'artista ideal i ens hem compromès amb un autorretrat creatiu a adquirir-les durant els propers 9 mesos. La vostra decisió va ser:

-QUINES QUALITATS HA DE TENIR L'ARTISTA IDEAL?
Ser observadora/or, trobar inspiració, tenir personalitat, ser hàbil, mantenir implicació amb la matèria, exprimir la creativitat/imaginació, guanyar en motivació, cercar el perfeccionament i sentir passió per l'Art.

NO ÉS REALMENT MAGNÍFIC?

Per una altra part, el dijous a les 19h començà la Nit de l'Art. L'ambient als carrers era fantàstic, molta gent disposta a gaudir amb la creativitat que els/les artistes posaren a l'abast de tothom. Pintures, escultures, instal·lacions i Arts escèniques i musicals foren les vertaderes protagonistes a Palma durant una vetllada plena d'imaginació i bon ambient.

Nostàlgia a la galeria Fran Reus, on em vaig trobar amb una arcade: "monster invaders". Rialles davora l'Alaska amb el tribut a l'ensaïmada. I com sempre, el meu espai preferit: l'Associació Art Berlin, sempre sorprenent i propera al públic.

Ser sensible a la necessitat del gaudir estètic és una de les millors coses que et pot passar a la vida.



Fins la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada