dimarts, 25 de març del 2014

DANSA, L'EXPRESSIÓ ÍNTIMA DEL NOSTRE JO INTERIOR AMB EL JO EXTERIOR, EL NOSTRE COS

Dansar és expressar amb el cos emocions íntimes, diverses, contar històries, llançar missatges a l'espectador, provocant-li sentiments de bellesa. Quan dansam, invocam els nostres avantpassats, posam en relació a través de cada moviment, harmoniós o dissonant, la nostra energia i la nostra essència a cada mirada atenta dels receptors, que aguaiten la sajeta de l'instant estètic al cor. Ritme, melodia i cos a l'hora, olfacte, oïda, gust i vista per a paladejar relats que s'inspiren i es conjuguen a la punta de la llengua.


Fotografies d'Albert Simón al Festival Actua Mallorca, maig 2013




Estret de la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Palma.

"Durant dues setmanes la ciutat de Palma viurà la intensa sensació de la dansa contemporània a museus, patis, places i, per descomptat, teatres. Amb actuacions, moltes d' elles de franc, es pretén captar un públic que es passegi per l'entorn de la capital mallorquina.

 La realització de funcions a l'aire lliure pretén cridar l'atenció dels turistes a la zona i crear un canal de difusió i promoció de l'art en totes les seves manifestacions, aportant a la societat individus sensibles que apreciïn les arts escèniques des d'un punt de vista personal.

Tallers, cinema, exposicions acompanyaran la dansa contemporània. L'essència es manté però aquest any es fusiona amb estils com el break, el flamenc i la performance."



Duració: des del 24 d'abril fins el 4 de maig de 2014.
Localitat: Palma de Mallorca 


I per a quan es fusionarà amb la mil·lenària i fèrtil dansa del ventre?. Estarem atents al programa del wordpress de l'event.

Una pinzellada del video art 
GLOBAL GROOVE----NAM JUN PAIK. 1973

Art i dansa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada