dimecres, 19 de març del 2014

ZORIONAK EMILIO!

No és una obra d’art, però arrebassa qualsevol espectativa. No és la pedra filosofal, però fa una reflexió sobre la superació dels estereotips i les convencions regionals del nostre país. No és una meravella cinematogràfica, però té fotografies interessants, escenes emocionants i ens mostra una part recòndita del Pais Basc. “8 apellidos vascos” és dolça i sal·lada, nyonya i dura, nòrdica i surenca. Una pel·lícula de constrastos i estereotips que val  la pena veure sempre amb la idea d’entretenir-se una estona de manera agradable.


I quina és la forma més econòmica?. Aprofitant la…FESTA DEL CINEMA!!!. Serà els propers 31 de març, 1 i 2 d’abril. Anar al cine per 2,90E, què més se pot demanar?. Idò encara més, joves!. Enguany pots demanar la teva acreditació per internet: clicant a l’enllaç FESTA DEL CINE
Així que no hi ha motiu per no gaudir del plaer quotidià d'anar al cinema, relaxar-se, esperar amb una mescla de nervis i il·lusió els trailers, i deixar-se sorprendre per la màgia de la llum i el moviment.

Brillant repartiment de papers, amb actors tan bons com Karra Elejalde, que ho broda, tot i que no surti a aquestes imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada